Karaten peruskurssi

 

Karate on sekä urheilulaji, että itsepuolustuslaji. Se on erinomainen tapa ylläpitää hyvää yleiskuntoa. Karate kehittää kaikkia kehon lihasryhmiä, koordinaatiota ja mielenhallintaa.

 

Uudet Karaten ryhmät aloittavat tatamilla tammikuussa.


Info ja ilmoittautuminen ma 22.1. klo 18-19 Satakunnankatu 32. Mahdollisuus nähdä juniorien (18.30 asti) ja nuorten ja aikuisten ryhmän (18.30-) harjoituksia.

Ilmoittaudu kevään 2018 treeniryhmiin. Lasten peruskurssin harjoitusajat ma klo 16.30-17.30 ja to klo 17-18. Aikuisten peruskurssin treenit to klo 19-20 ja su 15-16. Perhekaraten harjoitusaika ke 17-18.

Yleistä peruskurssista

Peruskursseille voi tulla mukaan vielä noin kuukauden ajan niiden alkamisesta. Suosittelemme kuitenkin, että kurssin aloittaa heti, kun se on mahdollista. Näin harjoituskertoja ehtii tulla useampia ja varmuus omaan suoritukseen paranee.

Kurssin alussa harjoitteluasuksi riittää verkkarit ja t-paita tai muu liikkumisen salliva asu. Kurssin aikana on kuitenkin hankittava karatepuku, jonka voi hankkia seuran kautta. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin.

Peruskurssin aikana harjoitellaan karateen liittyviä perusteita ja ensimmäiseen kokeeseen tulevia tekniikoita. Kurssin päätteeksi on graduointi, jossa tarkistetaan, että peruskurssilla opetellut asiat on omaksuttu.

Peruskurssin alussa jaetaan materiaali, josta löytyy enemmän tietoja karatesta, harjoittelusta, salietiketistä ja muusta lajiin liittyvästä.

TERVETULOA HARJOITTELEMAAN HYVÄÄN SEURAAN!