MITALISAALIS TALLINNAN KISOISTA

23.1.2018

22.1.2018 Tallinnassa pidettiin kansainvälinen karate kilpailu, johon osaa otti seurastamme Aino, Ella ja Venla. Tänä vuonna kilpailujen taso oli hyvä, koska nuorten Euroopan mestaruuskilpailut ovat helmikuussa Venäjän Sotchissa.

Ella otti osaa Junioreiden sarjoihin ja sijoittui hienosti avoimessa sarjassa hopealle. Aino otteli Cadettejen -54kg sarjassa ja hänen kilpailunsa loppui harmilliseen nenävammaan. Venäläinen ottelija löi Hansokun (poistettiin ottelusta) arvoisesti Ainoa kasvoihin ja kummankin tie kilpailuissa loppui siihen. Venla saalisti kolme mitalia kilpailuista. Mitalit tulivat Cadettien -54kg sarjasta hopea, avoimen sarjan pronssi sekä Euran tyttöjen kanssa joukkuekilpailun kultamitali.

Sunnuntaina Tallinnassa pidettiin vielä Kumite leiri kaikille halukkaille. Päivän aikana treenattiin kahdesti Viron maajoukkuevalmentajan johdolla.