SYYSLEIRI 2011 PORIN DOJOLLA. KATSO KUVAT LEIRIN TUNNELMISTA.

3.10.2011


J.K.A SYYSLEIRI 2011 PIDETTIIN PORIN SHOTOKANIN DOJOLLA PORISSA

Porissa pidettiin pitkästä aikaa J.K.A syysleiri. Leirillä harjoiteltiin kahtena päivänä yhteensä 5 kertaa ja harjoitustunteja kertyi yhtensä 8. Leirin ohjelmaan oli sisällytetty tiukkaa kihonin tekoa, heia katoja ja tunnetusti vaativat Meikyo ja Sochin. Lauantaina myös harjoiteltiin kovaa kumitea missä Sensei Ortiz painotti "reaction time" ajatusta. 

Leirin taso oli kova ja harrastajat saivat antaa parastaan. Vaikka väsymys varmasti painoi kaikkien jaloissa, silti vielä sunnuntaina harjoiteltiin mm. vaativaa sochin-kataa. Sensei Ortiz antoi taas runsaasti ajateltavaa meille kaikille, kun palaamme omille saleillemme jatkamaan harjoittelua. Senseit Anssi, Lassi ja Rebecca vetivät loistavia harjoituksia ja vaikuttivat osaltaan siihen, että rankat treenit olivat kiinnostavia ja mielekkäitä.

Leirin kohokohtiin kuuluivat myös lauantaina Eila Niemelälle myönnetty 2. dan ja Pentti Hannulalle myönnetty 3. dan. Pentti Hannula osallistui Porissa 1975 ensimmäiselle peruskurssille ja Sensei Pentti harjoittelee edelleen viikoittain. Lisäksi Porin seuraan tuli sunnuntain vyökokeesta kaksi uutta vyöarvoa; Mikko Virolainen 7. kyu ja Tino Bollström 6. kyu. Onnea kaikille.