PORIN JUNNUILLE 3 PRONSSIA SIPOON KANSALLISISTA JUNNUKISOISTA

2.10.2011PORIN JUNNUILLE 3 PRONSSIA SIPOON KANSALLISISTA JUNNUKISOISTA

Sipoon kansalliset juniorikisat pidettiin la 1.10.2011 ja osanottajia oli 121 lasta ja nuorta eri puolilta Suomea. Kilpailu oli kovatasoinen ja mukana oli joukko Suomen parhaita juniorikilpailijoita. Porista kilpailuun osallistui 3 junnua ja kaikilla oli kotiin tuomisinaan pronssia.

Rasmus Räty nousi poikien pyykkipoikaottelun ensimmäisessä karsintaerässä tappiotilanteesta 2-3 johtoon ottelun viimeisillä sekunneilla, kun vastustaja kaatui selälleen. Rasmus jatkoi peliä loppuun asti napaten pyykkipojan ja 3 pistettä maassa makaavalta vastustajalta. Voitto tuli vielä toisestakin karsintaerästä mutta kolmannessa ottelussa vastustaja oli vahvempi. Tuloksena 3. sija.

Katassa Linus Räty ja Niko Sainio siirtyivät kesällä suoritetun vihreän vyön myötä kovempaan kilpasarjaan. Ylempivöisten 10-11 v. poikien kilpailukatoina nähtiin tänä vuonna Heian Yondania ja Jionia. Tällä kertaa voitto Lahteen ja molemmille pojille pronssia.

Kumitessa Niko Sainio voitti kaksi ensimmäistä ottelua mutta karsiutui kolmannessa erässä. Tulos ei tällä kertaa riittänyt mitalisijoille.

Linus Räty sai ensimmäisellä kierroksella vastaansa yhden kovimmista kilpakumppaneistaan eli kuopiolaisen Eetu Tuovisen. Kuopiolainen voitti ensimmäisen karsintaerän 1-0 ja eteni hopealle. Keräilyjä ei järjestetty joten Linus karsiutui ensimmäisessä erässä.

Tulokset:

PYYKKIPOIKA (pojat alle 10 vuotta):                             Rasmus Räty                     pronssia

KATA (pojat 10-11 vuotta ylemmät vyöt):                      Linus Räty                          pronssia

KATA (pojat 10-11 vuotta ylemmät vyöt):                      Niko Sainio                          pronssia