TALENTTIEN CROSSFIT TREENEISSÄ HIKI VIRTAA.

27.5.2015
Talenttien peruskuntokausi alkoi Cross Fitin merkeissä Rogue Salilla

 

 

Seuramme Talent - junioreille avautui mahtava tilaisuus aloittaa peruskuntokausi Cross Fit maailmanmestarin Mikko Salon ja hänen valmennustiiminsä kanssa toukokuun alussa. Harjoitusten tarkoituksena on kehittää juniorimme voimaosa-alueita ja Mikko on varmasti yksi parhaimmista valmentajista siihen tarkoitukseen mitä suomenmaalta löytyy. Alkupalaverissa sovimme Mikon kanssa, että Cross Fit harjoituksia olisi kaksi kertaa viikossa aina juhannukseen asti, jotta saisimme rakennettua kestävän voimakivijalan syksyn kansainvälisiä kilpailuja silmällä pitäen.

 

Ensimmäisten harjoitusten jälkeen kävi junnuille kyllä selväksi, että harjoituksissa tulisi lentämään hiki alusta asti. Tarkasti Mikko, Anu ja Salla opettivat voimaharjoittelun perustekniikat, joita kuuden viikon aikana tultaisiin harjoittelemaan. Polvien asennot ja keskikehon hallitsemista valmentajat pitävät äärimmäisen tärkeitä osa-alueita jotka täytyy hallita, jotta harjoituksia pystytään tekemään tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Kolme viikkoa ollaan nyt treenattu Anun, Sallan ja Mikon kanssa ja juniorit ovat oppineet perusasiat Cross Fit:stä. Lihakset ovat olleet kipeinä joka harjoitusten jälkeen, mutta juniorit ovat kyllä oppineet voimaharjoittelun ensiaskeleet loistavien valmentajien valmennuksessa.

 

T: Janne