TALENTIT MAAJOUKKUEEN MUKANA LAHDEN LEIRILLÄ.

31.8.2015


Talentit Lahdessa

 

Seuramme maajoukkueen ja haastajaryhmän kilpailijat harjoittelivat Sensei Junior Lefevren johdolla viikonloppuna Lahdessa.  Harjoituksia oli kahden päivän aikana kolmasti päivässä ja ne oli jaoteltu kolmeen teemaan: kumiteen, kataan ja yleisharjoitteluun.

 

Kumite-harjoittelussa keskityttiin harjoittelemaan ottelutekniikoita liikkeestä ja eri etäisyyksiltä. Kata-harjoittelussa korostettiin paljon tekniikoiden ymmärtämistä ja lantion käyttöä. Yleisharjoituksissa treenattiin kaikkia eri kumite- ja kataharjoitus variaatioita, jotka soveltuvat kaikille harjoittelijoille, ei pelkästään kilpailijoille.

 

Viikonloppu kokonaisuudessaan oli erittäin onnistunut, niin karaten kuin oman seuran lauantai iltaisen illanvietonkin osalta. Yövyimme Messilän laskettelukeskuksen mökeissä.  Kaupassa käynnin jälkeen haimme mökkiemme avaimet ja laitoimme saunat lämpenemään. Saunojen lämmetessä pelasimme pari vuoroparia pesäpalloa. Saunomisen jälkeen tehtiin ruokaa yhdessä ja katseltiin televisiota. Aamulla kävimme hotellilla aamupalalla ja sen jälkeen lähdimme takaisin kamppailuareenalle sunnuntain treeneihin.

Janne