Ajankohtaista

Karateahan ei koskaan lopeteta, on vain eri mittaisia taukoja. Lopeta haaveileminen ja tee come back.
Porin Shotokan on satakunnan suurin ja vanhin karateseura. Seurallamme on oma harjoituspaikka eli dojo hyvien kulkuyhteyksien varrella Satakunnankadulla. Ota rohkeasti yhteyttä ja aloita uusi harrastus, tai tule verestämään vanhoja taitoja mukavassa porukassa! Seurallemme on myönnetty Tähtiseura-status tunnustuksena laadukkaasta ja pitkäjänteisestä juniorityöstä. Kaikki ohjaajamme ovat saaneet ohjaajakoulutuksen.
JKA Finland järjestää yhdessä jäsenseurojen kanssa kesän aikana neljä tapahtumaa; Tampereella, Porissa, Oulussa ja Lahdessa. Tampereen, Porin ja Oulun leirit on tarkoitettu musta- ja ruskeavöisille harrastajille ja mukaan voidaan ottaa enintään 30 treenaajaa. Nämä kolme tapahtumaa ovat maksuttomia ja ohjaajina toimivat JKA Finlandin opettajat. Lahden leirillä ohjaajana toimii tunnustettu karateopettaja Junior Lefevre.
Harjoitukset järjestetään maanantaisin ja torstaisin klo 17.30-18.30 Kirjurinluodossa. Kokoontumispaikka on hanhiluodon parkkipaikka. Harjoitusasuna karatepuku ja lenkkitossut.
Oss! Ensi viikolla teemme minileirin toisen JKA Shotokan -seuran, eli Oulun Karateseuran kanssa.
Porin Shotokanin virtuaalitreenit jatkuvat Ensi viikolla treenataan ma 11.5 klo 18 ja to 14.5. klo 18 Seuran jäsenille tulee linkki sähköpostilla.
BACK TO KARATE! (24.2.2020)
RSS ATOM