BACK TO KARATE!

24.2.2020

Hei Sinä entinen Karateseuran harrastaja!

 

Oletko kaivannut joskus lopettamasi lajin pariin. Haluatko lisää liikkuvuutta, ketteryyttä, vartalon hallintaa sekä tietysti itsepuolustustaitoa. On paljon harrastajia, jotka syystä tai toisesta ovat joutuneet keskeyttämään Karaten harrastamisen. Milloin on opinnot vaatineet lisää panostamista, tullut muita harrastuksia tai muuta, joka elämässä sillä hetkellä on tuntunut tärkeämmältä.

Haikailetko kovien, vauhdikkaiden, mutta reilujen treenien perään vai onko kenties rauhallisempi meno, liikkeet puhtaasti tehden syvään hengittäen, sinun juttusi.

Tiesitkö että perinteisen Karaten rinnalla seura järjestää myös kuntokaratea, joka on helppo aloitusväylä niille, joille osaaminen ja miksei lihaskuntokin on päässyt vähän rapistumaan. Kuntokaratessa ei vaadita Karatepukua.

Olemme järjestämässä maksuttoman vapaamuotoisen treeni-illan lopettaneille tai keskeyttäneille harrastajillemme, jossa pääset mukaan treenaamaan huippuvalmentajien johdolla itsepuolustuspainoitteista Karatea, ja samalla tutustua miltä meno näyttää uusitulla Dojollamme Satakunnankadulla (Porissa).

 Kyseessä on tutustuminen pitkästä aikaa Karateen, joten voit olla huoleti. Ei otella, eikä tehdä etunojapunnerruksia, korkeita potkuja eikä mitään muutakaan, joka senhetkisellä kunto- tai joustavuustasolla ei ole mahdollista. Tärkeintä on viettää aikaa samanhenkisten harrastajien kanssa ja vähän muistella millaista siellä Dojolla oikein on.

 Osallistumiseen tarvitaan avoimen mielen lisäksi t-paita ja verkkarit. Juomapullo kannattaa ottaa mukaan varmuuden vuoksi.

Kun treeni-illan jälkeen kiinnostuksesi herää ja haluat tulla mukaan, käytössäsi on kaksi väylää. Normiharjoitukset lyhyen yksilöllisen perehdyttämisen jälkeen tai Kuntokarate.

Jos kyseinen päivä ei sovi, voit tulla mukaan milloin vain, järjestämme sinulle henkilökohtaisen perehdytyksen, jonka ansiosta pääset mukaan nopeasti!

Ilmoittaudu vastaamalla tähän sähköpostiin!

Päivä on perjantai 6.3. klo 17:30 -

Ilmoittaudu heti, 20 ensimmäistä mahtuu mukaan!

https://www.porinshotokan.com/

Lisätietoja: Teppo Yrjönkoski 040-5032949