JUNIORIKARATEN PERUSKURSSIT ALKAVAT

3.1.2024

Peruskurssit  alkavat tammikuussa.

Ensimmäiset harjoitukset ke 10.1. klo 18.00-19.30

Mukaan pääset tammikuun ajan. Ilmoittaudu etusivun lomakkeella ja tule mukaan treeneihin.

lasten peruskurssin harjoitusajat:

                         ke 18.00-19.00

                         su 13.00-14.00

Juniorikaraten (7-12v)  peruskurssin tärkeimmät teemat:

Liikunnan ilon sytyttäminen

Karaten tekniikoiden opettaminen lapsen ikään sopivalla tavalla

Lapsen motorisen kehityksen tukeminen monipuolisella harjoittelulla

Toisten kunnoittaminen ja ryhmässä toimimisen opettelu

Ilmoittaudu mukaan etusivun lomakkeella!


Juniorikaratessa yhdistyvät liikkumisen riemu, leikkimielisyys ja tutustuminen monipuoliseen ja teknisesti vaativaan kamppailulajiin. Juniorikaraten eräs tärkeä päämäärä on lapsen liikunnallisten taitojen, nopeuden, ketteryyden ja motoriikan kehittäminen monipuolisesti harjoittelemalla. Liikunnallisten taitojen ohella myös lapsen sosiaaliset taidot kehittyvät sillä karatessa toisen huomioon ottaminen ja vastustajan kunnioittaminen ovat olennaisen keskeisessä roolissa. Lisäksi lajille ominainen salikuri opettaa lapsille keskittymiskykyä ja jokapäiväisessä elämässä tarvittavia käyttäytymismalleja.

Meillä ei tarvitse istua vaihtopenkillä. Jokainen edistyy omaan tahtiinsa, mutta kaikki harjoittelevat yhdessä ja saavat yhtä paljon opetusta ja huomiota. Karate on myös erittäin halpa harrastus, varusteeksi riittää peruskursseilla aluksi t-paita ja verkkarihousut.

Porin Shotokan karatelle on myönnetty Olympiakomitean Tähtiseurastatus tunnustuksena laadukkaasta ja pitkäjänteisestä junioritoiminnasta. Tähtiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja – lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Tähtiseurastatuksen saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Status on lupaus laadusta. Harjoittelu lähtee lapsen tarpeista sekä oikeudesta monipuoliseen ja hauskaan liikkumiseen.