TAKAISIN KARATEN PARIIN COME BACK TREENIT

19.9.2020

Karateahan ei koskaan lopeteta, on vain eri mittaisia taukoja. Lopeta haaveileminen ja tee come back.

Karateahan ei koskaan lopeteta, on vain eri mittaisia taukoja. Lopeta haaveileminen ja tee come back.

Oletko kaivannut joskus lopettamasi lajin pariin. Haluatko lisää liikkuvuutta, ketteryyttä, vartalon hallintaa sekä tietysti itsepuolustustaitoa. On paljon harrastajia, jotka syystä tai toisesta ovat joutuneet keskeyttämään Karaten harrastamisen. Milloin on opinnot vaatineet lisää panostamista, tullut muita harrastuksia tai muuta, joka elämässä sillä hetkellä on tuntunut tärkeämmältä.

Haikailetko kovien, vauhdikkaiden, mutta reilujen treenien perään vai onko kenties rauhallisempi meno, liikkeet puhtaasti tehden syvään hengittäen, sinun juttusi.

Olemme järjestämässä maksuttoman vapaamuotoisen treeni-illan lopettaneille tai keskeyttäneille harrastajillemme, jossa pääset mukaan treenaamaan vanhaa kunnon Karatea, ja samalla tutustua miltä meno näyttää uusitulla Dojollamme Satakunnankadulla (Porissa).

Kyseessä on tutustuminen pitkästä aikaa Karateen, joten voit olla huoleti. Ei otella, eikä tehdä etunojapunnerruksia, korkeita potkuja eikä mitään muutakaan, joka senhetkisellä kunto- tai joustavuustasolla ei ole mahdollista. Tärkeintä on viettää aikaa samanhenkisten harrastajien kanssa ja vähän muistella millaista siellä Dojolla oikein on.

Osallistumiseen tarvitaan avoimen mielen lisäksi t-paita ja verkkarit. Juomapullo kannattaa ottaa mukaan varmuuden vuoksi. Toki karatepuvussakin saa tulla.

Kun treeni-illan jälkeen kiinnostuksesi herää ja haluat tulla mukaan, käytössäsi on kaksi väylää. Normiharjoitukset lyhyen yksilöllisen perehdyttämisen jälkeen.

Jos kyseinen päivä ei sovi, voit tulla mukaan milloin vain, järjestämme sinulle henkilökohtaisen perehdytyksen, jonka ansiosta pääset mukaan nopeasti!

I

Päivä on keskiviiko 23.9. klo 18:30 -19:30

Ilmoittaudu heti, 20 ensimmäistä mahtuu mukaan!

porin.shotokan@gmail.com

Lisätietoja: Anssi Kaltevo 050-3141 201